De Derde Helft, 55-plussers ontmoeten elkaar!

Wist u dat FC Emmen sinds afgelopen december een heuse Derde Helft kent? En wel speciaal voor alle 55-plussers uit de regio? De Derde Helft vindt elke donderdag plaats in het supportershome van FC Emmen. Tijdens De Derde Helft bieden wij u sociale ontmoetingen en/of activiteiten aan.

Dus kent u of bent u iemand die 55+ is en graag gezellige activiteiten onderneemt en/of andere 55-plussers wilt ontmoeten? U bent van harte welkom om, naast de activiteiten op de activiteitenkalender, voor voetbalpraat, jeu de boules, klaverjassen, sjoelen en bordspelen langs te komen bij De Derde Helft!

✔️ WAAR | Supportershome FC Emmen, Stadion De Oude Meerdijk
✔️ WANNEER | Elke donderdag vanaf 13.30 uur
✔️ WAT | Kijk hieronder in de activiteitenkalender
✔️ HOE | Meld u aan via info@naoberschapunited.nl of bel met 0591-670670

Activiteitenkalender

Aangescherpte voorzorgsmaatregelen i.v.m. het coronavirus:

De ontmoetingen van De Derde Helft Bij FC Emmen kunnen voorlopig niet plaatsvinden.

Zodra dit weer mogelijk is verschijnt de nieuwe activiteitenkalender hier weer.
Ook op de hoogte blijven van het laatste nieuws over De Derde Helft bij FC Emmen? Aanmelden voor de wekelijkse nieuwsbrief is mogelijk via info@naoberschapunited.nl

Over Naoberschap United

FC Emmen wil meer zijn dan alleen een voetbalclub en wil zich met het plan Naoberschap United meer dan ooit profileren als een vereniging die een bijzondere plek inneemt in het verenigingslandschap. Het wil veranderen van een gewone profvoetbalclub naar een profvoetbalclubplus.

Het wil de mogelijkheden benutten van een lokale, professionele voetbalorganisatie en de grote impact van het voetbal gebruiken om aandacht te geven aan MVO-projecten. Projecten, waar je je medemens mee helpt. Waarmee je eenzame mensen laat glimlachen. Projecten die een arm om een schouder bieden. Projecten die getuigen van zorg en aandacht, waarmee je deelneemt aan de maatschappij door bijvoorbeeld mensen aan een baan te helpen.