De Derde Helft, 55-plussers ontmoeten elkaar!

FC Emmen heeft sinds december 2019 structureel een Derde Helft! In het supportershome van de club komen 55-plussers bij elkaar om leuke activiteiten te doen en/of om nieuwe mensen te ontmoeten. De Derde Helft vindt elke donderdagmiddag plaats in het supportershome van FC Emmen. Tijdens De Derde Helft bieden wij u sociale ontmoetingen en/of activiteiten aan.

Dus kent u of bent u iemand die 55+ is en graag gezellige activiteiten onderneemt en/of andere 55-plussers wilt ontmoeten? U bent van harte welkom om, naast de activiteiten op de activiteitenkalender, voor voetbalpraat, jeu de boules, klaverjassen, sjoelen en bordspelen langs te komen bij De Derde Helft!

✔️ WAAR | Supportershome FC Emmen, Stadion De Oude Meerdijk
✔️ WANNEER | Elke donderdag vanaf 13.30 uur
✔️ WAT | Kijk hieronder in de activiteitenkalender

Wilt u wekelijks op de hoogte blijven van de activiteiten van De Derde Helft bij FC Emmen? Meldt u dan nu aan voor de nieuwsbrief van De Derde Helft!

Activiteitenkalender

Klik op de activiteit waar u zich voor wilt aanmelden


Vanaf september starten de activiteiten weer!

Ook op de hoogte blijven van het laatste nieuws over De Derde Helft bij FC Emmen? Aanmelden voor de wekelijkse nieuwsbrief is mogelijk via de onderstaande knop.

AANMELDEN ACTIVITEITEN
Het is niet verplicht om u op te geven voor de activiteiten. Wanneer u zich opgeeft kan De Derde Helft rekening houden met het aantal personen. Kom gerust langs bij één van de bovenstaande activiteiten bij De Derde Helft bij FC Emmen.

Bij vragen mail dan naar [email protected]

Over FC Emmen Naoberschap

FC Emmen wil meer zijn dan alleen een voetbalclub en wil zich met het plan FC Emmen Naoberschap meer dan ooit profileren als een vereniging die een bijzondere plek inneemt in het verenigingslandschap. Het wil veranderen van een gewone profvoetbalclub naar een profvoetbalclubplus.

Het wil de mogelijkheden benutten van een lokale, professionele voetbalorganisatie en de grote impact van het voetbal gebruiken om aandacht te geven aan MVO-projecten. Projecten, waar je je medemens mee helpt. Waarmee je eenzame mensen laat glimlachen. Projecten die een arm om een schouder bieden. Projecten die getuigen van zorg en aandacht, waarmee je deelneemt aan de maatschappij door bijvoorbeeld mensen aan een baan te helpen.