Terug naar overzicht Terug

Als VIP naar FC Emmen, dankzij ArboNed!


Mensen die zich belangeloos inzetten voor de samenleving of bijvoorbeeld aan mantelzorg doen. Mensen die een zware periode achter de rug hebben of tegemoet gaan. Of mensen die om een andere reden een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Dankzij businesspartner ArboNed, kan FC Emmen Naoberschap sinds dit seizoen deze mensen, die het verdienen om als VIP naar FC Emmen te gaan, tijdens elke thuiswedstrijd op De Oude Meerdijk volledig in de watten leggen. 


Het seizoen 2021-2022 is alweer het vierde seizoen dat ArboNed en FC Emmen partners zijn. Namens ArboNed is Marjon Veentjer, regiomanager Noord-Nederland, inmiddels een bekend gezicht bij FC Emmen. Samen met haar collega’s staat Marjon voor gezond en maatschappelijk ondernemen met als doel mensen gezonder en vitaler te maken. 

Unieke invulling
Dat het initiatief ‘Als VIP naar FC Emmen, dankzij ArboNed’ tot tevredenheid stemt bij Marjon is inmiddels een zekerheid: “We werkten al intensief samen met FC Emmen door samen het vitaliteitsproject #HIERWORDIKFIT te omarmen, maar door corona kwam dat helaas toch enigszins stil te liggen. Daarom keken wij naar een andere manier van samenwerken en zo is het idee ontstaan om de vier vitaliteitsstoelen maatschappelijk in te zetten.”

“Op deze unieke manier kunnen we mensen die bijvoorbeeld een zware periode doormaken een hart onder de riem steken. We vinden het als ArboNed heel belangrijk om letterlijk en figuurlijk iets terug te geven aan de maatschappij. In samenwerking met FC Emmen Naoberschap wordt het echt een compleet avondje uit. De mensen worden ontvangen, krijgen een korte rondleiding en we dragen zorg voor een drankje en natuurlijk een blijvende herinnering aan deze avond.”

Saskia en Myke
Ook op vrijdagavond 25 februari, tijdens de wedstrijd FC Emmen – Jong Ajax (2-1) waren de businessstoelen van ArboNed bezet. Saskia verraste haar dochter Myke met een onvergetelijke avond als VIP bij FC Emmen.

Al vijf seizoenen lang zijn moeder Saskia en dochter Myke vaste seizoenkaarthouders bij FC Emmen. Sinds haar vijfde is Myke al groot fan van de club. Samen De Oude Meerdijk bezoeken tijdens thuiswedstrijden van FC Emmen is een moeder-dochter-moment geworden. Maar momenteel beleeft het gezin een zware periode. 

“Op 21 januari 2022 kreeg onze jongste dochter Jasmijn te horen dat ze botkanker heeft. Verschrikkelijk nieuws voor ons hele gezin. Hiervoor wordt zij een jaar lang met chemotherapie behandeld in Utrecht. In deze heftige periode gaat de aandacht vaak naar Jasmijn. Ondertussen houdt Myke zich sterk, als oudste dochter. Ze heeft zelf het initiatief genomen om geld in te zamelen door klusjes in de buurt te doen. Zo kan ze haar zusje blijven verrassen met cadeautjes in deze lastige periode of ze kunnen samen iets leuks gaan doen als Jasmijn haar gezondheid het toelaat. 

Door het vele gereis blijft er maar weinig tijd over voor haar eigen hobby’s. Daarom wilde ik Myke graag een avond bezorgen waarin zij centraal zou staan. En waar kan dat beter dan bij FC Emmen”, vertelt Saskia. 

FC Emmen – Jong Ajax
Op vrijdag 25 februari rond 19.00 uur werden Saskia en Myke met open armen ontvangen bij de hoofdingang van De Oude Meerdijk. Met een FC Emmen-sjaal om de nek werden zij wegwijs gemaakt in het hoofdgebouw. Na een drankje was het tijd om naar de zitplekken te gaan. Maar Myke zat nog niet of ze werd, volledig verrast, meegenomen naar de middencirkel om tijdens de opkomst van de spelers met een vlag te wapperen in een vol stadion.

Toen Saskia en Myke vanaf een van de beste plekken op De Oude Meerdijk FC Emmen ook nog eens drie punten zagen pakken, kon de avond niet meer stuk. Als kers op de taart gaf FC Emmen-speler Miguel Araujo ook nog zijn wedstrijdshirt mee aan Myke. Een onvergetelijke avond!

Blij maken
“Mensen zoals Saskia en Myke een onvergetelijke avond bezorgen, geeft mij persoonlijk een heel erg goed gevoel”, aldus Marjon van ArboNed. “Andere mensen blij maken, dat is uiteindelijk waar je het voor doet.”

Aanmelden
Kent u ook iemand die het verdient om als VIP naar FC Emmen te gaan? Ga voor meer informatie en aanmelden naar www.fcemmen.nl/arbonedvip