Business partners
Hoofd sponsor

Agenda

Seizoenkaart 2016-2017

Seizoenkaart 2016-2017
De seizoenkaart zoals u hem al jaren kent. U heeft toegang tot alle reguliere competitiewedstrijden die FC Emmen in De JENS Vesting speelt, ontvangt een presentatiegids en u heeft een gereserveerde zitplaats*. Voor de seizoenkaart betaalt u op de Zuidtribune € 110,00 en op de Oosttribune € 140,00.

Jeugd heeft de toekomst
Mede dankzij de jeugdopleiding van FC Emmen bruist de club weer, en daarom willen we onze jeugdige supporters extra tegemoet komen zodat ook het op de tribunes van De JENS Vesting bruist van de jeugd. Voor jongeren van 18, 19 en 20 geldt vanaf 1 juli een korting van 50% op het gangbare tarief en kinderen tot en met 11 krijgen maar liefst een korting van 75%! Alle seizoenkaarthouders t/m 11 jaar zijn automatisch lid van de Kidsclub van FC Emmen (t.w.v. € 10,-) en profiteren van de vele leuke en speciaal op kinderen afgestemde activiteiten. Des te meer reden om niet alleen uw eigen seizoenkaart te verlengen, maar ook voor uw (klein)zoon of (klein)dochter een seizoenkaart aan te schaffen!

Wat moet u doen?
Ga naar onze de homepage, klik op de knop ONLINE KAARTVERKOOP, log in op uw eigen pagina en volg de instructies zodat u uw seizoenkaart online vanuit uw eigen stoel kunt verlengen.

Langskomen mag natuurlijk ook op werkdagen van 9.00 uur tot 17.00 uur. Bij de receptie van het stadion kunt u zowel contant als met de pin betalen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn